Over Huurklik

Over ons

De huurwoningmarkt is in de afgelopen jaar veel veranderd. Door de lage rente vergoedingen op het kapitaal zien we ook steeds meer particulieren beleggers hun toevlucht zoeken op de verhuurmarkt. Huurklik.nl speelt in op die behoefte. Zij bieden hier voor zowel de huurder als de verhuurder de helpende hand.

De meeste websites die huurwoningen aanbieden zijn na betaling pas toegankelijk. Huurklik.nl doet dit anders. Het actuele huuraanbod is gratis te bekijken voor elke doelgroep en in elke prijsklasse. Op Huurklik.nl kan iedereen zich kosteloos en vrijblijvend inschrijven.

Huurklik.nl is daarnaast een platform waar verhuurders hun huuraanbod presenteren en huurders, indien gewenst, rechtstreeks in contact treden met de verhuurder.

Huurklik.nl is beschikbaar voor woningcorporaties, makelaars, pensioenfondsen, institutionele beleggers en de particulier belegger. Zowel de grotere als kleinere marktpartijen. 

Contact opnemen

Onze missie

Huurklik.nl is dé plek op internet waar de vraag naar en het aanbod van huurwoningen samenkomen. 

Onze missie is dan ook meerledig:

 1. Huurklik.nl helpt de huurders snel, veilig en op een transparante wijze aan te verhuren vastgoed.
 2. Verhuurders veel werk uit handen nemen door het verhuurproces meer te automatiseren, digitaliseren en daarnaast rekening te houden met de zorgplicht. 
 3. Meerdere mogelijkheden tot toetsingen van afzonderlijke aspecten welke belangrijk zijn in het verhuurtraject. Waaronder bijvoorbeeld de huurder check, assurantie check, woningwaarderingstelsel (WWS), additionele clausules die belangrijk zijn voor verhuurder en mogelijk specifiek toe te passen.

Huurklik.nl biedt veel voordelen, voor zowel huurders als verhuurders. 
We zetten het nog even op een rijtje:

De huurder

 1. Krijgt het meest actuele aanbod te zien op Huurklik.nl. Huurklik.nl geeft een overzichtelijk en actueel aanbod van huurwoningen, op maat.
 2. Huurder weet snel waar hij/zij aan toe is. Huurklik.nl hanteert namelijk een optimale digitalisering.
 3. Huurklik.nl biedt een zogeheten full-service. Huurders kunnen op onze site terecht voor het laatste nieuws op het gebied van huren. Daarnaast is op onze site veel informatie te vinden over subsidies, energieleveranciers, verzekeringen en verhuisbedrijven.
 4. Huurder kan rechtstreeks en dus snel met de verhuurder in contact treden.

De verhuurder

Huurklik.nl neemt verhuurders veel werk uit handen.

 1. Geautomatiseerd huurproces.
 2. Digitaal dossier.
 3. Digitale huurovereenkomst.
 4. Geen papieren rompslomp
 5. Stappenplan met mogelijkheid tot:

- Huurprijs check conform WWS puntentelling
- Huurderscheck
- Lijst eindinspectie
- Verzekeringscheck
- Professionele foto’s/plattegrond tbv de presentatie
- Aanvragen van een energielabel

Maak direct een account aan
Een moment ogenblik a.u.b...