Kosten van een huurwoning plaatsen

Benieuwd wat het kost om een huurwoning te plaatsen? Lees dan snel verder

Abonnementsvormen van Huurklik

Bij Huurklik kun je onbeperkt reacties ontvangen op je woningen en tegen een scherp tarief in aanraking komen met deze potentiële huurders. Zelfs de huurovereenkomst wordt online gegenereerd, waardoor je tijd en geld bespaart. Huurklik hanteert abonnementen die 4 weken geldig zijn. Je kunt uit de volgende abonnementen kiezen om één of meerdere huurwoningen aan te bieden via Huurklik:

  • Mini €25 / 4 weken: 1 t/m 2 objecten
  • Start €50 / 4 weken: 3 t/m 5 objecten
  • Basic €100 / 4weken: 6 t/m 10 objecten
  • Basic plus €200 / 4 weken: 11 t/m 20 objecten
  • Business €300 / 4 weken: 21 t/m 40 objecten
  • Proffessional Op maat

Verdere bijkomende kosten om een huurwoning te plaatsen zijn er niet. Het is dus al mogelijk om 2 huurwoningen online te hebben staan voor slechts €25!

Inloggen / aanmelden

Een huurwoning plaatsen hoeft niet duur te zijn

Een woning verhuren is een mooie extra bron van inkomen, echter dien je de bijkomende kosten van het verhuren van een woning niet te onderschatten. Allereerst dient er natuurlijk eerst een geschikte huurder gevonden te worden. Zo lang dit niet het geval is, levert de woning natuurlijk niks op. Om de woning snel én goedkoop voor een potentiële huurder aan te bieden, kun je deze online plaatsen. Huurklik biedt hier een oplossing voor. Bij Huurklik kun je namelijk één of meerdere huizen online aanbieden voor een enorm aantal potentiële huurders. Hiervoor worden handige abonnementsvormen gehanteerd.

Hoe gaat het in zijn werk?

Huurklik is altijd duidelijk en open over de kosten die aan het verhuren van een woning verbonden zijn. Het selecteren van een gewenste abonnementsvorm is alleen mogelijk middels Mijn Huurklik. Er dient dus eerst een account aangemaakt te worden, vervolgens wordt er een abonnement geselecteerd en uiteindelijk wordt de betaling voldaan. Mocht je er toch niet aan uitkomen, dan kan er natuurlijk altijd contact met Huurklik worden opgenomen.

Huurwoning plaatsen
Een moment ogenblik a.u.b...