Windesheimstraat 36

6001 BL WEERT
Bekijk 17 Foto's
Riant appartement (2008) gelegen op een mooie locatie aan de rand van het centrum van Weert.

Entree: Royale gezamenlijke ontvangsthal aan de Windesheimstraat. Bellentableau met videofoon-installatie. Toegang tot de lift. In het souterrain beschikt het appartement over een berging en een privéparkeerplaats.

Indeling appartement: Ontvangsthal. Gastentoilet met wandcloset en fonteintje. Meterkast. Slaapkamer I (ca. 520 x 320). Slaapkamer II (ca. 410 x 270). Moderne badkamer, voorzien van wastafelmeubel, wandcloset, designradiator en royale inloopdouche met rainshower. Toegang tot de ruime woonkamer. Veel licht dankzij de grote raampartijen. Schuifpui naar de loggia met tegelvloer en zonnescreen aan de rustige Windesheimstraat. Hier is het 's zomers heerlijk vertoeven tot laat dankzij de beschutte ligging. Open keuken bereikbaar vanuit de woonkamer. Deze beschikt over een strakke, luxe opstand, voorzien van 4-pits inductiekookplaat, RVS afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast en diverse laden en kasten. Berging met aansluiting voor wasmachine en -droger. Hier staan ook de CV-combiketel (Vaillant HR 2008) en de WTW-installatie opgesteld. Het gehele appartement, met uitzondering van de berging en de sanitaire ruimtes, is voorzien van een mooie eiken plankenvloer.

Beschikbaar per 15 mei 2022.

Huurprijs:
€ 1.125,-- per maand, exclusief servicekosten (€ 75,-), het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Weert voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. 

Huurperiode:
Maximaal 02 jaar, de intentie is om hierna te verlengen.

Huisdieren niet toegestaan.

Kenmerken

Aantal kamers 3
Type Appartement
Bouwperiode 2001-2010
Plaats WEERT

Voorzieningen

Bedrijfsruimte
Jacuzzi
Kluswoning
Lift
Lig-/zitbad
Open haard
Sauna
Stoomcabine
Zwembad

Verhuurinformatie

Status Beschikbaar
Huurprijs € 1.125,- p.m.
Beschikbaar per Verhuurd

Locatie

€ 1.125,- per maand
Type Appartement
Woonoppervlakte 92 m²
Aantal kamers 3 kamers
Beschikbaar Verhuurd
Vergelijkbare woningen Voor een leuk alternatief
Een moment ogenblik a.u.b...