Villartshove 28

6002 XH WEERT
Bekijk 9 Foto's
Leuke en ruimte tussenwoning rechtstreeks gelegen aan een speelpark! De woning beschikt over drie slaapkamers en een gezellige achtertuin met veel zon! 

De woning is gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk Boshoven met in de dichte nabijheid een tweetal basisscholen en diverse winkelvoorzieningen. Ook het centrum van Weert is gelegen op 10 fietsminuten afstand. 

Indeling: 
Ruime woonkamer met lichte tegelvloer en riante raampartijen voor heerlijk daglicht. De woonkamer staat in verbinding met de open keuken aan de voorzijde van de woning. Middels een spiltrap is de verdieping bereikbaar alwaar drie slaapkamers en een badkamer zijn gesitueerd. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en de badkamer beschikt over douche, een tweede toilet en een wastafel. Tevens bevindt zich in de badkamer de witgoedaansluiting. Via een vlizotrap is de zeer ruime bergzolder te bereiken. Via de tuin is tevens een berging te bereiken met achterom. 

Beschikbaar per 02 januari 2021!

Huurprijs:
€ 1.050,-- per maand, exclusief het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Weert voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. 

Huurperiode:
Minimaal 1 jaar.

Huisdieren niet toegestaan! 

Kenmerken

Aantal kamers 4
Type Woonhuis
Bouwperiode 1971-1980
Plaats WEERT

Voorzieningen

Bedrijfsruimte
Jacuzzi
Kluswoning
Lift
Lig-/zitbad
Open haard
Sauna
Stoomcabine
Zwembad

Verhuurinformatie

Status Beschikbaar
Huurprijs € 1.050,- p.m.
Beschikbaar per Per direct beschikbaar

Locatie

€ 1.050,- per maand
Type Woonhuis
Woonoppervlakte 96 m²
Aantal kamers 4 kamers
Beschikbaar Per direct beschikbaar
Vergelijkbare woningen Voor een leuk alternatief
Een moment ogenblik a.u.b...