Van Berlostraat 33

6001 EG WEERT
Bekijk 16 Foto's
In het Ursulinencomplex in het centrum van Weert bieden we u graag een appartement op de derde verdieping met 2 slaapkamers aan (2023 gerenoveerd). Een toplocatie midden in het centrum van Weert nabij de Nieuwe Markt. Midden tussen alle winkelvoorzieningen. Een lekker hapje eten, een kopje koffie drinken of een avondje naar het theater of de bioscoop, het kan allemaal lopend. Ook het NS-intercitystation is gelegen op loopafstand. Aan de achterzijde is het appartement prachtig gelegen aan het mooi aangelegde ‘Ursulinenhof’ en het ‘Sint Raphaëlpad’.  Dankzij deze beschutte ligging ervaart u veel rust terwijl u zich toch midden in het stadscentrum bevindt. Een heel fijne combinatie!
 
Algemeen:
Het appartement, gelegen op de 3e verdieping, is recent gerenoveerd met o.a. een nieuwe keuken, nieuw sanitair en beschikt verder over 2 slaapkamers, een balkon op het Zuiden en woonkamer met veel daglichttoetreding en een berging in het souterrain. Het complex is volledig geïsoleerd en beschikt daarbij over een energielabel A. 
 
Ontvangsthal:
Entree via de grote ontvangsthal aan de Van Berlostraat. Tochtportaal met brievenbussen en toegang naar de trappenhal en de lift. Deur naar buiten naar de galerij met de ingang naar het appartement. Op de galerij voor de voordeur is er plaats voor het stallen van bijv. een rollator.
 
Indeling appartement:
Binnenkomst in de ontvangsthal met toegang tot bijna alle vertrekken van het appartement. Het separate toilet (2023) is uitgevoerd met een fonteintje. De woonkamer voorziet in veel lichtinval dank zij de ramen op het zonnige Zuiden. De ramen beschikken over screens. In de woonkamer is tevens de videofooninstallatie aanwezig. De luxe open keuken (2023) heeft een opstelling met de nodige inbouwapparatuur zoals een combi-oven/magnetron, een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. In de bijkeuken bevindt zich de meterkast, cv-installatie (2021) en de witgoedaansluiting.
 
Beide slaapkamers zijn van een prettig formaat en gesitueerd aan de voorzijde van het appartement. De slaapkamers zijn beide voorzien van rolluiken. De badkamer is in 2023 vernieuwd en beschikt over een inloopdouche met thermostaatkraan, designradiator en wastafel met meubel.
 
Het balkon is gelegen op het zonnige Zuiden met een prachtig uitzicht over het beschutte ‘Ursulinenhof’ en het ‘Sint Raphaëlpad’.
 
In het souterrain is een aparte berging gelegen welke o.a. ideaal dienstdoet als fietsenberging.

Beschikbaar per direct! 

Huurprijs:
€ 1.025,-- per maand, exclusief servicekosten (€ 80,-) en het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Weert voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. 

Huurperiode:
Minimaal 02 jaar 

Huisdieren niet toegestaan conform reglement VvE! 

Kenmerken

Aantal kamers 3
Energielabel A
Type Appartement
Bouwperiode 1991-2000
Plaats WEERT

Voorzieningen

Bedrijfsruimte
Jacuzzi
Kluswoning
Lift
Lig-/zitbad
Open haard
Sauna
Stoomcabine
Zwembad

Verhuurinformatie

Status Beschikbaar
Huurprijs € 1.025,- p.m.
Beschikbaar per Verhuurd

Locatie

€ 1.025,- per maand
Type Appartement
Woonoppervlakte 69 m²
Aantal kamers 3 kamers
Beschikbaar Verhuurd
Vergelijkbare woningen Voor een leuk alternatief
Een moment ogenblik a.u.b...