Sint Jozefslaan 197

6006 JH WEERT
Bekijk 8 Foto's
TE HUUR! Leuk en modern afgewerkt appartement op loopafstand van het centrum van Weert en het NS-intercitystation.

Locatie:
Het appartement is gelegen op loopafstand van het stadscentrum van Weert en het NS-intercitystation. In de nabije omgeving bevinden zich meerdere basisscholen, een winkelcentrum en diverse sportaccommodaties. Snelweg A2 Eindhoven - Maastricht binnen 10 autominuten bereikbaar.

Indeling appartement: Gezamenlijke entree. Toegang tot de inpandige kelderberging. Appartement bereikbaar op 3e woonlaag. Privé-entree, ontvangsthal. Toiletruimte. Riante woonkamer. Dichte moderne keuken met zwart-witte opstand, tegelvloer en de navolgende apparatuur: afzuigkap, cv-ketel en een 4-pits inductie kookplaat. Slaapkamer van ca. 10 m2. Vanuit de slaapkamer is de volledig betegelde doucheruimte bereikbaar (met wastafel).In de kelder van het appartementencomplex bevindt zich een eigen, afgesloten berging van ca. 12 m2.

Algemeen:
Bouwjaar appartementengebouw ca. 1955. Inhoud appartement ca 168 m3. Het appartement is voorzien van dubbele beglazing. Woning is niet gemeubileerd.

Beschikbaar per 01 oktober 2020.

Huurprijs:
€ 750,-- per maand, exclusief het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Weert voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen.

Kenmerken

Aantal kamers 2
Type Appartement
Bouwperiode 1945-1959
Plaats WEERT

Voorzieningen

Bedrijfsruimte
Jacuzzi
Kluswoning
Lift
Lig-/zitbad
Open haard
Sauna
Stoomcabine
Zwembad

Verhuurinformatie

Status Beschikbaar
Huurprijs € 750,- p.m.
Beschikbaar per Per direct beschikbaar

Locatie

€ 750,- per maand
Type Appartement
Woonoppervlakte 53 m²
Aantal kamers 2 kamers
Beschikbaar Per direct beschikbaar
Vergelijkbare woningen Voor een leuk alternatief
Een moment ogenblik a.u.b...