Schoolstraat 3b

6001 EN WEERT
Bekijk 9 Foto's
Aan het voormalig pakhuis aan de Schoolstraat is de bijzondere woonlocatie Het hof van Coolen gerealiseerd. De vier stadswoningen die aan dit hof zijn gesitueerd zijn geheel gerenoveerd met elk zijn eigen identiteit passend in de karakteristieke stadse omgeving. De aangename en gezellige binnentuin is de kers op de taart!

Let op: de stadswoningen zijn momenteel nog in aanbouw en worden omstreeks januari opgeleverd. 

Locatie: 
De vier stadswoningen liggen in het centrum van Weert met alle stadse voorzieningen op korte loopafstand. Om de hoek ligt direct de Martinustoren en de Korenmarkt. Vanuit elk appartement is de Martinustoren duidelijk te aanschouwen wat een fraai beeld oplevert. Winkels, supermarkten, NS-intercity station en scholen liggen allen binnen handbereik vanuit deze stadse locatie. Tevens is de A2 Eindhoven - Maastricht binnen 5 minuten te bereiken! 

Wat maakt Het hof van Coolen zo bijzonder: 
* Unieke stadswoningen met een luxe uitvoering; 
* Zeer centrale historische ligging in het centrum van Weert;
* Mooie gezamenlijke binnentuin met eigen fietsenstalling;
* Zeer veel leefruimte met veel lichtinval; 
* Luxe keukens met inbouwapparatuur; 
* Goede bereikbaarheid A2 Eindhoven-Maastricht. 

In totaal zijn er vier stadswoningen gerealiseerd elk met hun eigen unieke eigenschappen. Elke woning heeft hierdoor een eigen identiteit die aansluit bij de wensen van de huurder.

Schoolstraat 3B is de meest royale woning. Via de entree op de begane grond wordt de 1e verdieping bereikt alwaar de garderobe en het gastentoilet zijn gesitueerd. Via een overloop waar tevens de technische ruimte aan grenst is de ruime woonkamer te bereiken. De woonkamer geeft toegang tot een ruim dakterras middels openslaande deuren. Ook in deze woonkamer bevindt zich een open luxe keuken met inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, koelkast, kookplaat, afzuigkap en een combi-oven/magnetron. Via de keuken is een ruime studeer/hobby/slaapkamer te bereiken met eigen badkamer bestaande uit een inloopdouche, wastafel en toilet. De trap op de overloop geeft toegang tot de tweede verdieping. Op deze verdieping zijn maar liefst drie royale slaapkamers en hier bevindt zich tevens een zeer luxe badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel, toilet en een ligbad.

De huurprijs is € 1.350,- exclusief servicekosten (€ 45,-) het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Weert voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Bijzondere bepalingen: 
- De woning wordt verhuurd voor maximaal 02 jaar (intentie voor langere verhuur). 
- Huisdieren niet toegestaan! 
- Keukenapparatuur wordt om-niet mee verhuurd. 
- Roken binnen niet toegestaan!

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. 

Kenmerken

Aantal kamers 5
Type Appartement
Plaats WEERT

Voorzieningen

Bedrijfsruimte
Jacuzzi
Kluswoning
Lift
Lig-/zitbad
Open haard
Sauna
Stoomcabine
Zwembad

Verhuurinformatie

Status Beschikbaar
Huurprijs € 1.350,- p.m.
Beschikbaar per Per direct beschikbaar

Locatie

€ 1.350,- per maand
Type Appartement
Woonoppervlakte 165 m²
Aantal kamers 5 kamers
Beschikbaar Per direct beschikbaar
Vergelijkbare woningen Voor een leuk alternatief
Een moment ogenblik a.u.b...