Paltrokmolen 33

6003 CT WEERT
Bekijk 13 Foto's
Een zeer nette hoekwoning met een ruime garage en maar liefst vier slaapkamers! De woning is tevens gelegen op een rustige locatie op een kindvriendelijk woonerf aan de Paltrokmolen nabij diverse voorzieningen.

Indeling:
Binnenkomst in de ontvangsthal met tegelvloer alwaar de meterkast en toiletruimte zijn. Toegang tot de woonkamer welke ruim van opzet is en beschikt over veel daglicht dankzij de riante raampartijen. Aan de achterzijde is een aluminium schuifpui. Woonkamer met toegang tot een riante voorraadkast. Via de woonkamer is de halfopen en splinternieuwe keuken (2022) bereikbaar (zie artist impression). De keuken is van alle gemakken voorzien waaronder een koelkast, vaatwasser, combi-oven/magnetron, afzuigkap en een 4-pits inductiekookplaat.

Verdieping geeft via de overloop toegang tot drie slaapkamers en een badkamer. Alle slaapkamers zijn van een ruim formaat en hebben een nette laminaatvloer. De badkamer is geheel betegeld en voorziet in een douche, toilet en wastafel met meubel. Via een vaste trap is de zolderverdieping te bereiken alwaar de vierde slaapkamer is gesitueerd met Velux-dakraam. Tevens bevindt zich hier de cv-ketel en mechanische ventilatie-unit.

Tuin & garage:
De voortuin geeft middels een oprit toegang tot de voordeur en garage. De garage is ruim van opzet (extra breed uitgevoerd), geheel geïsoleerd en tevens voorzien van de witgoedaansluiting. De achtertuin is gesitueerd op het Noordwesten en beschikt over een terras en plantenborders.

Beschikbaar per 01 oktober 2022.

Huurprijs:
€ 1.050,-- per maand, exclusief het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Weert voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. 

Huurperiode:
Minimaal 2 jaar.

Huisdieren niet toegestaan! 

Kenmerken

Aantal kamers 5
Energielabel B
Type Woonhuis
Bouwperiode 1991-2000
Plaats WEERT

Voorzieningen

Bedrijfsruimte
Jacuzzi
Kluswoning
Lift
Lig-/zitbad
Open haard
Sauna
Stoomcabine
Zwembad

Verhuurinformatie

Status Beschikbaar
Huurprijs € 1.050,- p.m.
Beschikbaar per Verhuurd

Locatie

€ 1.050,- per maand
Type Woonhuis
Woonoppervlakte 97 m²
Aantal kamers 5 kamers
Beschikbaar Verhuurd
Vergelijkbare woningen Voor een leuk alternatief
Een moment ogenblik a.u.b...