Pales 55

6001 VA WEERT
Bekijk 12 Foto's
Prachtig wonen in het centrum van Weert met uitzicht op het water van de Zuid-Willemsvaart. Dit luxe huur appartement is van alle gemakken voorzien!

Van oudsher is de Zuid – Willemsvaart de verbinding tussen het noorden en het zuiden van Nederland. Een prachtige locatie voor mensen die centraal willen wonen en willen profiteren van de bereikbaarheid van de ‘Poort van Limburg’. Eindhoven, Roermond en Maastricht zijn vanuit deze locatie goed bereikbaar, maar ook Antwerpen of Düsseldorf zijn binnen een mum van tijd te bereiken.

Dit appartement ligt aan de Oostzijde van het complex op de derde verdieping.

Het appartement is voorzien van een ruime woonkamer en open keuken, twee slaapkamers, badkamer, toiletruimte, opslagruimte en een balkon. Bezoekers komen binnen in de representatieve centrale entree met video-intercomverbinding en lift.

Binnenkomst in het appartement waar direct de betegelde vloer van beige/zand tegels opvalt met apart regelbare vloerverwarming. Daarnaast beschikt het appartement over een ruime woon- en leefkamer met opvallend veel lichtinval. Door de hoge ramen zorgt de zon elk moment van de dag voor een ruimtelijk effect. Samen met de open keuken is er een heerlijke plek gecreëerd om veel tijd door te brengen. De luxe keuken beschikt o.a. over de navolgende inbouwapparatuur: koelkast met vriesvak, vaatwasser, combi-oven/magnetron, 4-pits inductiekookplaat en afzuigkap. 

Verder is het appartement uitgerust met een riante luxe badkamer. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan en glazen douchewand, moderne wastafel met 2-lade onderkast, spiegel met geïntegreerde LED en een designradiator. Naast de badkamer vindt u het separate toilet dat geheel is betegeld met fonteintje, spiegel en ingebouwde rolhouder.

Ook heeft het appartement een balkon met een wijds uitzicht over de uitgestrekte groene en waterrijke woonomgeving. Het beschutte balkon is zo gebouwd dat het met goed en minder goed weer te gebruiken is. Naast de inpandige bergruimte hoort er bij het appartement een extra privéberging gelegen onder het gebouw. Over uw auto hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Het appartement heeft ook een parkeerplek op het afgeschermde binnenterrein (niet in begrepen in de huurprijs).

De toegewezen parkeerplaats per appartement dient te worden mee gehuurd. Kosten zijn € 75,- per maand. Ook zijn er servicekosten à € 50,- per maand.

Beschikbaar per 01 februari 2022 en voor minimaal 02 jaar. 

Huurprijs:
€ 920,-- per maand, exclusief het verbruik van gas, water en elektriciteit, parkeerkosten en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Weert voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Kenmerken

Aantal kamers 3
Type Appartement
Plaats WEERT

Voorzieningen

Bedrijfsruimte
Jacuzzi
Kluswoning
Lift
Lig-/zitbad
Open haard
Sauna
Stoomcabine
Zwembad

Verhuurinformatie

Status Beschikbaar
Huurprijs € 920,- p.m.
Beschikbaar per Per direct beschikbaar

Locatie

€ 920,- per maand
Type Appartement
Woonoppervlakte 77 m²
Aantal kamers 3 kamers
Beschikbaar Per direct beschikbaar
Vergelijkbare woningen Voor een leuk alternatief
Een moment ogenblik a.u.b...