Noorderlaan 46

6004 HV WEERT
Bekijk 23 Foto's
Moderne en instapklare woning op een prettige locatie in de woonwijk Groenewoud.

Binnenkomst in de ontvangsthal die toegang geeft tot een woonkamer en moderne open keuken met inbouwapparatuur. Moderne toiletruimte in de hal evenals toegang tot een bergruimte. Op de verdieping zijn drie slaapkamers met een keurige laminaatvloer. De badkamer voorziet in een douche met wastafel. Middels een vlizotrap is de zolderverdieping te bereiken.

De achtertuin is zeer onderhoudsvriendelijk en beschikt tevens over vrijstaande berging en achterom. De tuin is gelegen op het Zuidwesten en voorziet daardoor in veel zonuren.

Technische informatie: De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen uit het jaar 2006 met HR++ beglazing. Het dak is tevens voorzien van Isolatie. In het jaar 2019 zijn de radiatoren vernieuwd op de benedenverdieping en zijn de begane grond en verdieping voorzien van een laminaatvloer.

Beschikbaar per 01 september 2023.

Huurprijs:
€ 1.150,-- per maand exclusief het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Weert voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen.

Kenmerken

Aantal kamers 4
Energielabel D
Type Woonhuis
Bouwperiode 1960-1970
Plaats WEERT

Voorzieningen

Bedrijfsruimte
Jacuzzi
Kluswoning
Lift
Lig-/zitbad
Open haard
Sauna
Stoomcabine
Zwembad

Verhuurinformatie

Status Beschikbaar
Huurprijs € 1.150,- p.m.
Beschikbaar per Verhuurd

Locatie

€ 1.150,- per maand
Type Woonhuis
Woonoppervlakte 72 m²
Aantal kamers 4 kamers
Beschikbaar Verhuurd
Vergelijkbare woningen Voor een leuk alternatief
Een moment ogenblik a.u.b...