Nazarethsteeg 14

6001 SB WEERT
Bekijk 6 Foto's
Levensloopbestendig wonen met luxe, ruimte en een bijzonder hoog afwerkingsniveau! De ligging op twee loopminuten van het centrum en een privéparking maken het plaatje compleet.

Het is hier heerlijk thuiskomen! Met zo'n 128 m2 aan woonoppervlakte en een inhoud van ongeveer 480 m3 biedt deze woning veel woonruimte. Een badkamer en slaapkamer op de begane grond maken de woning ideaal voor levensloopbestendig wonen. De meer dan gebruikelijke staat van afwerking zorgt voor een ongekend luxe gevoel. Dankzij het gasloze karakter (warmtepomp), uitstekend isolatiepakket en de 14 zonnepanelen voldoet deze woning aan alle hedendaagse duurzaamheidsvereisten. 

Indeling:
U komt binnen in de entreehal alwaar de meterkast en betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje aanwezig zijn. Via de entree komt u binnen in de zeer royale woonkamer met een oppervlakte van circa 36 m2. De woonkamer is voorzien van een houtlook tegelvloer (vloerverwarming) en geeft middels een openslaande deur aan de achterzijde toegang tot de achtertuin. 

De open keuken met met o.a. een luxe kookeiland is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur: Bora-inductiekookplaat (kookplaat met geïntegreerd afzuigingssysteem), oven met magnetronfunctie, Siemens koelkast en een Bosch vaatwasser. 

De woonkamer geeft tevens toegang de slaapkamer op de begane grond met ensuite badkamer. De betegelde badkamer is uitgevoerd met een tweede toilet, inloopdouche en dubbele wastafel. 

De entreehal geeft middels de trap toegang tot de eerste verdieping. Grenzend aan de overloop treft u drie ruime slaapkamers (14 m2, 10 m2 en 9 m2), een berging en een luxe badkamer. De berging is de technische ruimte met tevens de aansluiting voor het witgoed. De betegelde badkamer is voorzien van een, inloopdouche, wastafel en derde toilet allemaal van het luxe merk Villeroy en Bosch. 

De hele woning beschikt over vloerverwarming en de ramen zijn voorzien van triple-glas. In de tuin is tevens toegang tot de buitenberging. De centrale toegangspoort geeft toegang tot het afgesloten achterterrein waar voor elke huurder een toegewezen parkeerplaats aanwezig is. Tevens is bij elke parkeerplaats de voorbereiding getroffen om een elektrische laadpaal aansluiting te laten uitvoeren.

Laat u verassen door de ruimte en de luxe die deze woning te bieden heeft!

Over Weert en de ligging:
Op de hoek van de Nazarethsteeg/Beekpoort ligt deze woning in deze veelzijdige stad. Op de grens van Limburg en Noord-Brabant is Weert een geweldige uitvalsbasis voor wie volop van het leven wil genieten. De gezellige plekken om een hapje te eten en een drankje te doen, de bomvolle agenda met culturele en sportieve activiteiten, omringd door fantastische natuurgebieden en Bospop! Zomaar, in je achtertuin. Plezier, vertier, onderwijs, zorg, winkelen, sport, cultuur en natuur. Weert heeft alles. Voor iedereen, in elke fase van het leven. Tevens zijn de uitvalswegen richting de A2 Eindhoven - Maastricht binnen vijf autominuten te bereiken. 

De huurprijs is € 1.750,- exclusief het verbruik van water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Weert voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Bijzondere bepalingen: 
- De woning wordt verhuurd voor maximaal 02 jaar (intentie voor langere verhuur). 
- Huisdieren in overleg. 

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. 

Kenmerken

Aantal kamers 5
Type Woonhuis
Plaats WEERT

Voorzieningen

Bedrijfsruimte
Jacuzzi
Kluswoning
Lift
Lig-/zitbad
Open haard
Sauna
Stoomcabine
Zwembad

Verhuurinformatie

Status Beschikbaar
Huurprijs € 1.750,- p.m.
Beschikbaar per Verhuurd

Locatie

€ 1.750,- per maand
Type Woonhuis
Woonoppervlakte 128 m²
Aantal kamers 5 kamers
Beschikbaar Verhuurd
Vergelijkbare woningen Voor een leuk alternatief
Een moment ogenblik a.u.b...