Maaslandlaan 138

6004 GH WEERT
Bekijk 11 Foto's
Een zeer ruim huur appartement gelegen op een uitstekende locatie ten opzichte van meerdere voorzieningen in Weert. Het appartement bevindt zich in een uitstekende staat!

Over het appartement:
Binnenkomst in de centrale ontvangsthal. In de ontvangsthal is een bellentableau en de brievenbussen. Via de trap is de derde verdieping bereikbaar alwaar het appartement zich bevindt.
Binnenkomst in het appartement via de riante ontvangsthal die toegang geeft tot alle vertrekken van het appartement. De ontvangsthal beschikt over een laminaatvloer en een geode wandafwerking. De toiletruimte is geheel betegeld en beschikt tevens over een fonteintje. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel met meubel en radiator.

De riante woonkamer is tevens afgewerkt met een laminaatvloer en door de grote raampartijen komt er veel natuurlijk daglicht binnen. Aan de achterzijde is het balkon bereikbaar met zijn zonnige ligging op het Zuiden. De keuken heeft een moderne afwerking en is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur: afzuigkap, koelkast, combi-oven/magnetron, vaatwasser en een 4-pits gaskookplaat. Aansluitend is de bijkeuken bereikbaar alwaar de cv-ketel zich bevindt evenals de witgoedaansluiting. De twee slaapkamers aan de achterzijde van het appartement zijn ruim van opzet en beschikken beide over een laminaatvloer.

Al met al een zeer leuk appartement met een uitstekende ligging!

Beschikbaar per direct.

Huurprijs:
€ 1.100,-- per maand, exclusief servicekosten (€ 50,-), het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Weert voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. 

Huurperiode:
Minimaal 01 jaar.

Kenmerken

Aantal kamers 4
Energielabel D
Type Appartement
Bouwperiode 1960-1970
Plaats WEERT

Voorzieningen

Bedrijfsruimte
Jacuzzi
Kluswoning
Lift
Lig-/zitbad
Open haard
Sauna
Stoomcabine
Zwembad

Verhuurinformatie

Status Beschikbaar
Huurprijs € 1.100,- p.m.
Beschikbaar per Verhuurd

Locatie

€ 1.100,- per maand
Type Appartement
Woonoppervlakte 88 m²
Aantal kamers 4 kamers
Beschikbaar Verhuurd
Vergelijkbare woningen Voor een leuk alternatief
Een moment ogenblik a.u.b...