Limburglaan 44

6004 HD WEERT
Bekijk 9 Foto's
Een zeer leuk appartement op 5 minuten fietsen van het NS intercitystation en het centrum van Weert.

Het appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van het appartementencomplex. Binnenkomst in de ontvangsthal welke beschikt over een laminaatvloer die doorloopt door heel het appartement. In de ontvangsthal is tevens de meterkast en de toiletruimte te vinden. De ontvangsthal biedt verder toegang tot twee slaapkamers en de woonkamer. Riante doorzonwoonkamer die is opgedeeld in een eet- en zitgedeelte. Vanuit de woonkamer is de keuken te bereiken die beschikt over de navolgende apparatuur: oven, koelkast, afzuigkap en een 4-pitskookplaat op gas. De geheel betegelde badkamer is toegankelijk via de keuken en voorziet in een ligbad, wastafel en designradiator. Zowel aan de voor- als achterzijde van het appartement bevindt zich een balkon.

Huurprijs:
€ 790,-- per maand, exclusief servicekosten (€ 40,-) het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Weert voor rekening van de huurder komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Huurperiode:
Minimaal 1 jaar.

Bijzonderheden:
Roken in het gehuurde is niet toegestaan.
Huisdieren in overleg.

Kenmerken

Aantal kamers 3
Type Appartement
Bouwperiode 1960-1970
Plaats WEERT

Voorzieningen

Bedrijfsruimte
Jacuzzi
Kluswoning
Lift
Lig-/zitbad
Open haard
Sauna
Stoomcabine
Zwembad

Verhuurinformatie

Status Beschikbaar
Huurprijs € 790,- p.m.
Beschikbaar per Verhuurd

Locatie

€ 790,- per maand
Type Appartement
Woonoppervlakte 71 m²
Aantal kamers 3 kamers
Beschikbaar Verhuurd
Vergelijkbare woningen Voor een leuk alternatief
Een moment ogenblik a.u.b...