Langpoort 3a

6001 CL WEERT
Bekijk 14 Foto's
Prachtige loft welke geheel is gemeubileerd en gerenoveerd met behoud van alle karakteristieke elementen die horen bij dit centrumpand uit 1933.

In de servicekosten zit tv & internet inbegrepen (huurprijs is inclusief servicekosten).

De loft is circa 70 vierkante meter groot en bevindt zich op de bovenste verdieping van het gebouw. De loft is onderdeel van een gebouw uit 1933 welke in 2016 geheel is gerenoveerd. Binnen is het beademend mooi met een leuk en modern interieur. Als huurder dien je alleen nog kleren mee te nemen, de rest zit in de loft inbegrepen.

De Langpoort 3A bevindt zich midden in het centrum van Weert tegen over een bakker, 50 meter van de winkelstraat, 400 meter loopafstand van het station en alle overige voorzieningen die Weert te bieden heeft.

Indeling:
Binnenkomst in een gezamenlijke hal welke een huurder deelt met twee andere appartementen. De loft beschikt over een moderne keuken welke is voorzien van keramische kookplaat, vaatwasser, afzuigkap, opbergruimte en een wasbak. Tevens zijn alle benodigdheden zoals pannen, borden, glazen etc. aanwezig.
De woonkamer heeft een gezellige uitstraling met een comfortabele leren bank, koffietafel en tv-tafel met Samsung Smart tv. In het eetgedeelte staat een grote tafel met 6 stoelen.
In het slaapgedeelte staat een 'king-size' bed met luxueuze linnen beddengoed. De geheel betegelde badkamer voorziet in een luxe regendouche, wastafel, toilet, wasdroger en wasmachine.

Dankzij de riante ramen komt er veel natuurlijk daglicht binnen in de loft. Tevens bevindt zich er een zeer snelle internetverbinding in de Loft en beschikt het over een video intercomsysteem.

Beschikbaar per april 2024.

Huurprijs:
€ 1.020,-- per maand, INCLUSIEF servicekosten (€ 205,-) en EXCLUSIEF voorschot op het verbruik van gas, water en elektriciteit (€ 200,- p.m.) en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Weert voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. 

Huurperiode:
In overleg.

Bijzonderheden:
Het betreft een gedeeld adres, huurder komt niet in aanmerking voor huursubsidie.

Kenmerken

Aantal kamers 1
Type Appartement
Bouwperiode 1931-1944
Plaats WEERT

Voorzieningen

Bedrijfsruimte
Jacuzzi
Kluswoning
Lift
Lig-/zitbad
Open haard
Sauna
Stoomcabine
Zwembad

Verhuurinformatie

Status Beschikbaar
Huurprijs € 1.020,- p.m.
Beschikbaar per Per direct beschikbaar

Locatie

€ 1.020,- per maand
Type Appartement
Woonoppervlakte 70 m²
Aantal kamers 1 kamers
Beschikbaar Per direct beschikbaar
Vergelijkbare woningen Voor een leuk alternatief
Een moment ogenblik a.u.b...