Kleefstraat 13

6004 TT WEERT
Bekijk 11 Foto's
Een zeer ruim huur appartement gelegen op de eerste verdieping met een uitstekende afwerking! Het appartement is tevens gunstig gelegen ten opzichte van meerdere voorzieningen en uitvalswegen in Weert.

Locatie:
Het appartement is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het nieuwe winkelcentrum Weert-Oost met o.a. een tweetal supermarkten, een bakker, een cafetaria en een gezondheidscentrum. Dit winkelcentrum is op een steenworpafstand te vinden. Vanuit de woning is binnen 5 minuten de autosnelweg A2 Maastricht - Eindhoven te bereiken. Het centrum van Weert is op enkele fietsminuten afstand te bereiken.

Indeling:
Binnenkomst in de centrale ontvangsthal. In de ontvangsthal is een bellentableau en de brievenbussen. Via de trap is de eerste verdieping bereikbaar alwaar het appartement zich bevindt.
Via de centrale entree op de begane grond is de eerste woonlaag bereikbaar. Hal geeft toegang tot de woonkamer, twee slaapkamers, toilet en badkamer.
Zeer verzorgde doorzonwoonkamer (ca. 37 m²). Vanuit de woonkamer is via een deur toegang tot het balkon welke is gelegen op het Zuiden. De keuken is voorzien van een kunststof werkblad, RVS spoelbak, 4-pits (incl. brander) gasfornuis (Bauknecht), oven/magnetron (Bauknecht), koelkast (Bauknecht), afzuigkap (Bauknecht), vaatwasser (Siemens), boven- en onderkastjes. Achter de keuken is de bijkeuken gelegen. Hier is de opstelling voor witgoed. De (werk)kast is voorzien van de CV-ketel.

Het toilet is geheel betegeld en heeft een wandcloset. De badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een badkamermeubel en een inloopdouche. Slaapkamer 1 (ca. 13 m²) heeft een inbouwkast. Slaapkamer 2 is (ca. 10 m²).

Algemeen:
Vanuit de centrale hal is met een korte trap toegang tot de bergruimten. De berging voor dit appartement is ca. 25 m² en voorzien van elektra. Glasvezelaansluiting is aanwezig. Alle ramen zijn voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas. (Bewoners)parkeerplaatsen aansluitend aan het appartementencomplex.

Beschikbaar per 01 mei 2022.

Huurprijs:
€ 1.050,-- per maand, exclusief servicekosten (€ 70,-), het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Weert voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. 

Huurperiode:
Minimaal 01 jaar, daarna voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 01 maand.

Kenmerken

Aantal kamers 4
Type Appartement
Bouwperiode 1960-1970
Plaats WEERT

Voorzieningen

Bedrijfsruimte
Jacuzzi
Kluswoning
Lift
Lig-/zitbad
Open haard
Sauna
Stoomcabine
Zwembad

Verhuurinformatie

Status Beschikbaar
Huurprijs € 1.050,- p.m.
Beschikbaar per Verhuurd

Locatie

€ 1.050,- per maand
Type Appartement
Woonoppervlakte 85 m²
Aantal kamers 4 kamers
Beschikbaar Verhuurd
Vergelijkbare woningen Voor een leuk alternatief
Een moment ogenblik a.u.b...