Jan van der Croonstraat 51

6001 AH WEERT
Bekijk 11 Foto's
Zeer fraai appartement met eigen parkeerplaats in de parkeerkelder, twee slaapkamers en een balkon met uitzicht over het Stadskanaal. Het appartement is gelegen op een zeer gewilde en unieke locatie aan de Zuid-Willemsvaart! Aan de rand van het Weerter stadscentrum, met voorzieningen als winkels, scholen en zorg in de directe nabijheid. Op korte afstand van de uitvalswegen naar België en de autosnelweg A2 Maastricht - Eindhoven.

LET OP: Verhuur is voor maximaal 02 jaar! Intentie voor langere verhuur. 

Ligging: 
Centrale ligging op korte loopafstand van stadscentrum Weert. Ruim opgezette, centrale en gezamenlijke buitenruimte met diverse verlichtingspunten en een fraaie spiegelvijver aan de voorzijde. 

Indeling: 
Overdekte entree met zowel toegang tot de centrale hal als de fietsenstalling, parkeergarage en de bergingen. De woning beschikt over een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder. 
Bij de entree op de begane grond bevinden zich de brievenbussen, het bellentableau met video-intercom, geautomatiseerde toegangsdeuren en toegang tot de lift-en trapopgang.

Het ruime appartement beschikt over een riante woonkamer (laminaatvloer) met half open keuken. Keuken in L-opstelling is voorzien van vaatwasser, combi-oven/magnetron, koelkast, close-in boiler, afzuigkap en een 4-pitsgaskookplaat. De woonkamer en keuken beschikken over veel lichtinval. Via de woonkamer komt men op het ruime balkon terecht.

Via de hal toegang tot de berging met de cv-installatie en witgoedaansluiting. Tevens zijn vanuit de hal twee slaapkamers, aparte toiletruimte en badkamer bereikbaar. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad, tweede toilet, wastafel en vloerverwarming. 

In de kelder is een eigen parkeerplaats aanwezig alsmede een berging met elektra.

Beschikbaar per direct. 

Huurprijs:
€ 1.250,-- per maand, exclusief servicekosten van € 100,- en exclusief het verbruik van gas, water en elektriciteit, servicekosten en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Weert voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. 

Huurperiode:
Maximaal 02 jaar, met intentie voor langere verhuur. 

Kenmerken

Aantal kamers 3
Energielabel B
Type Appartement
Bouwperiode 1991-2000
Plaats WEERT

Voorzieningen

Bedrijfsruimte
Jacuzzi
Kluswoning
Lift
Lig-/zitbad
Open haard
Sauna
Stoomcabine
Zwembad

Verhuurinformatie

Status Beschikbaar
Huurprijs € 1.250,- p.m.
Beschikbaar per Per direct beschikbaar

Locatie

€ 1.250,- per maand
Type Appartement
Woonoppervlakte 100 m²
Aantal kamers 3 kamers
Beschikbaar Per direct beschikbaar
Vergelijkbare woningen Voor een leuk alternatief
Een moment ogenblik a.u.b...