Heidebeemd 13

6006 VT WEERT
Bekijk 7 Foto's
Leuke 2-onder-1 kap woning met mogelijkheid tot levensloopbestendig wonen!

Dankzij een ruime slaapkamer en badkamer op de begane grond is deze woning uitermate geschikt voor levensloopbestendig wonen. Daarnaast beschikt deze jonge woning over een uitstekend isolatiepakket met o.a. vloer-, dak-, en spouwisolatie evenals HR++ beglazing.

De begane grond van de woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken (inclusief de nodige inbouwapparatuur), wasruimte, toilet, berging, badkamer en slaapkamer. De verdieping beschikt over een tweede badkamer en twee slaapkamers. Middels een vlizotrap is bergzolder bereikbaar. De woning beschikt daarnaast over een leuke patiotuin en een oprit met plaats voor twee auto's.

Beschikbaar per 01 maart 2023. 

Huurprijs:
€ 1.150,-- per maand exclusief het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Weert voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. 

Huurperiode:
Maximaal 02 jaar. 

Huisdieren niet toegestaan! 

Kenmerken

Aantal kamers 1
Type Woonhuis
Bouwperiode 2001-2010
Plaats WEERT

Voorzieningen

Bedrijfsruimte
Jacuzzi
Kluswoning
Lift
Lig-/zitbad
Open haard
Sauna
Stoomcabine
Zwembad

Verhuurinformatie

Status Beschikbaar
Huurprijs € 1.150,- p.m.
Beschikbaar per Per direct beschikbaar

Locatie

€ 1.150,- per maand
Type Woonhuis
Woonoppervlakte 130 m²
Aantal kamers 1 kamers
Beschikbaar Per direct beschikbaar
Een moment ogenblik a.u.b...