Graswinkellaan 189

6005 KE WEERT
Bekijk 29 Foto's
Een leuke, zeer goed onderhouden tussenwoning met een berging en garage aan de achterzijde. De woning is gelegen op een uitstekende locatie in de wijk Graswinkel.

Indeling:
Binnenkomst in de ontvangsthal met tegelvloer. Vanuit hier toegang tot het toilet, meterkast, verdieping en woonkamer. Ruime doorzonwoonkamer met eveneens een tegelvloer en toegang tot een voorraadkast. De open keuken voorziet in de navolgende apparatuur: combi-oven/magnetron, afzuigkap, koelkast en een keramische kookplaat. Vanuit de keuken toegang tot de achtertuin.

Verdieping:
Overloop met toegang tot drie slaapkamers en een badkamer. Badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Vanuit de overloop is er via een vaste trap toegang tot de zolderverdieping alwaar een vierde slaapkamer is gerealiseerd. Op de zolderverdieping is tevens een airco-unit en de witgoedaansluiting te vinden.

Tuin:
Fijne onderhoudsvriendelijke tuin met overkapping en zonneschermen. Vanuit de tuin toegang tot de achtergelegen garage en berging.

Algemeen:
De woning uit 1997 beschikt over HR beglazing en dakisolatie. Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.

Huurprijs:
€ 995,-- per maand, exclusief het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Weert voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen.

Huurperiode:
Maximaal 01 jaar, met insteek tot verlenging voor onbepaalde tijd.

Beschikbaarheid:
De woning is beschikbaar per 02 november 2020.

Kenmerken

Aantal kamers 5
Energielabel B
Type Woonhuis
Bouwperiode 1991-2000
Plaats WEERT

Voorzieningen

Bedrijfsruimte
Jacuzzi
Kluswoning
Lift
Lig-/zitbad
Open haard
Sauna
Stoomcabine
Zwembad

Verhuurinformatie

Status Beschikbaar
Huurprijs € 995,- p.m.
Beschikbaar per Per direct beschikbaar

Locatie

€ 995,- per maand
Type Woonhuis
Woonoppervlakte 102 m²
Aantal kamers 5 kamers
Beschikbaar Per direct beschikbaar
Vergelijkbare woningen Voor een leuk alternatief
Een moment ogenblik a.u.b...