Emmasingel 8K

6001 BC WEERT
Bekijk 43 Foto's
Een luxe en zeer riant penthouse gelegen aan de karakteristieke Emmasingel in het hart van Weert. Het penthouse, welke is gelegen op zowel de derde als vierde verdieping, beschikt over maar liefst twee balkons, twee zeer royale slaapkamers, moderne keuken, ruime badkamer en zeer veel lichtinval. Tevens heeft het complex de mogelijkheid om een auto te parkeren. 

Indeling appartement
U komt middels een overdekte entree binnen in de centrale ontvangsthal. Bij de entree op de begane grond bevinden zich de brievenbussen, het bellentableau met video-intercom, geautomatiseerde toegangsdeuren en toegang tot de lift- en trapopgang.

De lift komt uit letterlijk in het appartement! Op de derde verdieping vindt u de zeer royale woonkamer (circa 48 m2) met een prachtig uitzicht op de Emmasingel dankzij de riante raampartijen. De woonkamer heeft tevens een speels contact met de vierde verdieping dankzij de vide. De open leefkeuken is voorzien van inbouwapparatuur waaronder een koelkast, combi-oven/magnetron, gaskookplaat, vaatwasser en afzuigkap. Hier is tevens een eetkamer van circa 19 m2. De hal geeft verder toegang tot het toilet, meterkast, berging en het ruime overdekte balkon van circa 11 m2. 

Op de vierde verdieping (tevens met lift bereikbaar) heeft men via de overloop toegang tot de twee riante slaapkamers, badkamer, tweede toiletruimte en het tweede balkon. De badkamer beschikt onder meer over een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en een aansluiting voor een bidet. De badkamer heeft prettig lichtinval dankzij het dakraam aan de bovenzijde. 

Op de begane grond is tevens nog een berging aanwezig van circa 6.5 m2. 

Beschikbaar per direct. 

Huurprijs:
€ 1.725,-- per maand, exclusief servicekosten van € 75,- p.m. en exclusief het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Weert voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een machtiging. 

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. 

Huurperiode:
in overleg. 

Kenmerken

Aantal kamers 3
Type Appartement
Bouwperiode 2001-2010
Plaats WEERT

Voorzieningen

Bedrijfsruimte
Jacuzzi
Kluswoning
Lift
Lig-/zitbad
Open haard
Sauna
Stoomcabine
Zwembad

Verhuurinformatie

Status Beschikbaar
Huurprijs € 1.725,- p.m.
Beschikbaar per Per direct beschikbaar

Locatie

€ 1.725,- per maand
Type Appartement
Woonoppervlakte 180 m²
Aantal kamers 3 kamers
Beschikbaar Per direct beschikbaar
Vergelijkbare woningen Voor een leuk alternatief
Een moment ogenblik a.u.b...