Dries 32

6006 HS WEERT
Bekijk 7 Foto's
Licht appartement op loopafstand van het NS-station en het centrum van Weert. 

- Top locatie nabij diverse voorzieningen, centrum van Weert en NS-station;
- Veel lichtinval;
- Ruime woonkamer met eetgedeelte.

Locatie: 
De Dries ligt op steenworp afstand van het NS-station van Weert. Vanuit hier snelle verbinding met Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Roermond en Maastricht. Directe ligging bij supermarkt en overige winkelvoorzieningen. Het centrum van Weert is eenvoudig te voet bereikbaar.

Indeling appartement: 
Entree op de begane grond. Ontvangsthal met bel systeem en brievenbussen.

Appartement:
Op de tweede verdieping gelegen appartement. Ontvangsthal voorzien van tegelvloer, doorlopend in de keuken. De keuken (vernieuwd in 2017) is voorzien van navolgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en spoelbak. Vanuit de ontvangsthal is tevens de royale woonkamer en slaapkamer bereikbaar. Woonkamer voorzien van laminaatvloer met nog een ruim eetgedeelte en veel lichtinval. De deels betegelde moderne badkamer voorzien van ruime inloopdouche, toilet en wasbak. De slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer en is gesitueerd aan de achterzijde van het appartement, met grote raampartij welke uitkijkt op de galerij. 

De galerij kan worden ingericht met een zitje waardoor dit een heerlijke plek is om buiten te zitten.

Algemeen: 
Woonoppervlakte: ca. 64 m2. Aparte fietsenstalling en privé berging in het souterrain.

Beschikbaar per 01 oktober 2021.

Huurprijs:
€ 750,-- per maand, exclusief servicekosten (€ 75,-), exclusief het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Weert voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. 

Huurperiode:
Het betreft een huurcontract voor minimaal één jaar.

Bij interesse kunt u contact opnemen met ons kantoor via 0495-537599 of info@dwarsmakelaars.nl. 

Kenmerken

Aantal kamers 2
Type Appartement
Bouwperiode 1960-1970
Plaats WEERT

Voorzieningen

Bedrijfsruimte
Jacuzzi
Kluswoning
Lift
Lig-/zitbad
Open haard
Sauna
Stoomcabine
Zwembad

Verhuurinformatie

Status Beschikbaar
Huurprijs € 750,- p.m.
Beschikbaar per Verhuurd

Locatie

€ 750,- per maand
Type Appartement
Woonoppervlakte 64 m²
Aantal kamers 2 kamers
Beschikbaar Verhuurd
Vergelijkbare woningen Voor een leuk alternatief
Een moment ogenblik a.u.b...