De Vrouwehof 26

6004 SL WEERT
Bekijk 12 Foto's
Een schitterende duurzame woning op een schitterende locatie aan De Vrouwehof. Alle wijkvoorzieningen zijn binnen handbereik! Beschikbaar in overleg.

Locatie:
De omgeving van de Vrouwehof is van oudsher bijzonder fraai en landelijk met veel natuurschoon. Het gebied bestond vroeger uit kronkelende wegen, mooie weiden, open velden en hoeves, waarvan Vrouwehof er één was. De geschiedenis van deze prachtige plek komt niet alleen terug in de naam van de  wijk. Het centrum van Weert is per auto (5 minuten) of fiets (10 minuten) eenvoudig bereikbaar. Via de nabijgelegen Roermondseweg is er een korte verbinding tot de autosnelweg A2 Eindhoven - Maastricht.

Indeling:
Binnenkomst in de ontvangsthal met fraaie tegelvloer die doorloopt naar de keuken en woonkamer. De tegelvloer is voorzien van vloerverwarming. In de ontvangsthal is de toiletruimte bereikbaar met fonteintje en de uitgebreide meterkast. De keuken heeft een luxe opzet in L-vorm met de navolgende apparatuur: combi-oven/magnetron, vaatwasser, koelkast, afzuigkap en een 4-pits inductiekookplaat. Woongedeelte is ruim van opzet en heeft prettig lichtcontact met de achterliggende tuin. Via openslaande deuren is de achtertuin toegankelijk. 

Via de trap in de ontvangsthal is de verdieping bereikbaar waar zich drie slaapkamers bevinden. De geheel betegelde badkamer voorziet in een douche met thermostaatkraan, wastafel met meubel en een hangend toilet. Via een vaste trap is de ruime zolderverdieping bereikbaar. De zolderverdieping is vrij in te delen. Op deze verdieping is tevens de stookruimte te vinden met o.a. de witgoedaansluiting, cv-ketel, WTW-installatie en de transformator van de zonnepanelen. 

Algemeen: 
De woning heeft een EPC van nagenoeg 0, dat betekent dat de woning qua energieverbruik lager is dan reguliere woningen die men bouwt in Nederland. De woning wordt instapklaar opgeleverd, dit wil zeggen dat er in de woning vloeren zitten en zelfs vitrage. 

Huurprijs: 
€ 1.000,-- per maand, exclusief het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Weert voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Waarborgsom: 
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Huurperiode: 
Het betreft een huur voor langere termijn, beschikbaar in overleg.  

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. 

Huisdieren: 
In overleg, vraag naar de mogelijkheden. 

Kenmerken

Aantal kamers 5
Energielabel A
Type Woonhuis
Plaats WEERT

Voorzieningen

Bedrijfsruimte
Jacuzzi
Kluswoning
Lift
Lig-/zitbad
Open haard
Sauna
Stoomcabine
Zwembad

Verhuurinformatie

Status Beschikbaar
Huurprijs € 1.000,- p.m.
Beschikbaar per Verhuurd

Locatie

€ 1.000,- per maand
Type Woonhuis
Woonoppervlakte 114 m²
Aantal kamers 5 kamers
Beschikbaar Verhuurd
Vergelijkbare woningen Voor een leuk alternatief
Een moment ogenblik a.u.b...