Boeketweg 22

6003 RG WEERT
Bekijk 28 Foto's
Een leuke en verzorgde woning in het buitengebied van Weert! Deze charmante woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer, leefkeuken, twee slaapkamers, berging en tuin. 

De woning is gelegen op een landelijke locatie nabij de kern van het kerkdorp Laar. De centrumvoorzieningen van Weert zijn gelegen op vijf autominuten afstand. Tevens is de snelweg A2 Eindhoven - Maastricht binnen 10 autominuten te bereiken.

Over de woning: 
Binnenkomst in de ontvangsthal met tegelvloer die toegang geeft tot het toilet met fonteintje, woonkamer, keuken, kast en de trap naar de verdieping. De ruime woonkamer van maar liefst 33 m2 is voorzien van veel lichtinval dankzij de riante raampartijen. De leefkeuken is tevens ruim van opzet en beschikt over de navolgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap en een koelkast. De keuken geeft tevens toegang tot de badkamer alwaar en douchecabine, wastafel en aansluiting voor het witgoed zich bevinden. 
De verdieping geeft toegang tot twee ruime slaapkamers voorzien van laminaatvloer en vaste opbergkasten.

De woning beschikt tevens over een tuin waar de huurder gebruik van kan maken van circa 80 m2. Daarnaast is er nog een berging van circa 6 m2.

Beschikbaar per 01 april 2024. 

Huurprijs:
€ 975,-- per maand exclusief het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten (voorschot = € 150,- p.m.) en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Weert voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. 

Huurperiode:
Maximaal 02 jaar. 

Huisdieren niet toegestaan! 

Kenmerken

Aantal kamers 4
Type Woonhuis
Bouwperiode 1981-1990
Plaats WEERT

Voorzieningen

Bedrijfsruimte
Jacuzzi
Kluswoning
Lift
Lig-/zitbad
Open haard
Sauna
Stoomcabine
Zwembad

Verhuurinformatie

Status Beschikbaar
Huurprijs € 975,- p.m.
Beschikbaar per Per direct beschikbaar

Locatie

€ 975,- per maand
Type Woonhuis
Woonoppervlakte 94 m²
Aantal kamers 4 kamers
Beschikbaar Per direct beschikbaar
Vergelijkbare woningen Voor een leuk alternatief
Een moment ogenblik a.u.b...