Anemoonhof 39

6002 WP WEERT
Bekijk 18 Foto's
Keurig afgewerkte hoekwoning gelegen op een verkeersluw pleintje in de woonwijk Boshoven. Voorzien van 3 slaapkamers, een carport, een eigen achterom met poort en een achtertuin met mooi groen uitzicht.
Open keuken met inbouwapparatuur en uitzicht op het hofje aan de voorzijde. Ruime woonkamer met grote raampartij en tuindeur naar de tuin.
Tuin met overkapping, vrijstaande berging en prachtig groen uitzicht. Eerste verdieping met 2 grote slaapkamers en 1 kleine. Ruime badkamer met douche, wandcloset en wastafel. Op de tweede verdieping bevindt zich de bergzolder.

Beschikbaar per direct.

Huurperiode:
Voor maximaal 02 jaar.

Huurprijs:
€ 1.050,-- per maand, exclusief het verbruik van water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Weert voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen.

Kenmerken

Aantal kamers 4
Type Woonhuis
Plaats WEERT

Voorzieningen

Bedrijfsruimte
Jacuzzi
Kluswoning
Lift
Lig-/zitbad
Open haard
Sauna
Stoomcabine
Zwembad

Verhuurinformatie

Status Beschikbaar
Huurprijs € 1.050,- p.m.
Beschikbaar per Verhuurd onder voorbehoud

Locatie

€ 1.050,- per maand
Type Woonhuis
Woonoppervlakte 78 m²
Aantal kamers 4 kamers
Beschikbaar Verhuurd onder voorbehoud
Vergelijkbare woningen Voor een leuk alternatief
Een moment ogenblik a.u.b...