CHV-hof 11

5462 HW VEGHEL
Bekijk 7 Foto's
Ruime tussenwoning op een prachtige locatie in deze moderne wijk in Veghel.

Indeling:
Binnenkomst in de ontvangsthal met toegang tot het toilet, cv-kast, meterkast en woonkamer. Ruime woonkamer in L-vorm met opslaande deur naar de achtertuin. Woonkamer beschikt over een trapkast. Open luxe keukenopstelling met o.a. een vaatwasser, combi-oven/magnetron, spoelbak, afzuigkap en een 4-pits gaskookplaat. Garage bereikbaar via de tuin. 

Verdieping is te bereiken via de ontvangsthal. Overloop met toegang tot drie slaapkamers en een badkamer. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Vaste trap naar de zolder met vrije indeling. 

Zonnepanelen aanwezig.

Over Dorsveld: 
Op het voormalige terrein van de CeHaVe wordt het nieuw stedelijk woon- en werkgebied 'Dorsveld' gerealiseerd. Deze herontwikkeling versterkt het wonen in het centrumgebied van Veghel en ligt tegenover het nieuwe cultuurcluster van Veghel aan de Noordkade, met veel waardevol industrieel erfgoed. De nieuwe jaren '30 woningen sluiten perfect aan bij de bestaande woningen en het industriële erfgoed. Kortom, een veelzijdige woonlocatie op loop- en fietsafstand van het centrum en het buitengebied. 

Beschikbaar per 01 oktober 2020.

Huurprijs:
€ 1.050,-- per maand, exclusief het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Meierijstad voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen.

Huurperiode:
Minimaal 1 jaar.

Kenmerken

Aantal kamers 5
Type Woonhuis
Plaats VEGHEL

Voorzieningen

Bedrijfsruimte
Jacuzzi
Kluswoning
Lift
Lig-/zitbad
Open haard
Sauna
Stoomcabine
Zwembad

Verhuurinformatie

Status Beschikbaar
Huurprijs € 1.050,- p.m.
Beschikbaar per Verhuurd onder voorbehoud

Locatie

€ 1.050,- per maand
Type Woonhuis
Woonoppervlakte 114 m²
Aantal kamers 5 kamers
Beschikbaar Verhuurd onder voorbehoud
Vergelijkbare woningen Voor een leuk alternatief
Een moment ogenblik a.u.b...