Dassenstraat 9

4715 GN RUCPHEN
Bekijk 5 Foto's
Heerlijke tussenwoning op een rustige locatie in de nieuwbouwwijk Hofstede in Rucphen. De woonwijk is gelegen aan de Westelijke rand van Rucphen grenzend aan het groene landelijke gebied tussen Rucphen en Roosendaal. 

Locatie: 
Het plangebied grenst aan het groene landelijke gebied tussen Rucphen en Roosendaal, waar onder andere de Rucphense Bossen te vinden zijn. Dat maakt het uitermate geschikt voor een rustige wandeling of een lekker uitgebreide fietstocht. Het architectuurbeeld is dorps en speels met veel groene erfscheidingen waardoor het goed past bij het karakter van Rucphen.

Algemeen: 
De woning wordt opgeleverd in december 2021 en voldoet aan alle eisen anno 2021. U kunt denken aan een uitstekend isolatiepakket, zonnepanelen, vloerverwarming, warmtepomp en een warmte-terug-win-installatie. Let wel: vloeren en wanden zijn niet afgewerkt (m.u.v. toilet en badkamer), hier dient een huurder zelf voor zorg te dragen. 

Indeling woning:
Binnenkomst in de ontvangsthal alwaar de meterkast, berging met warmtepomp en toiletruimte met fonteintje is gerealiseerd. Riante woonkamer met trap naar boven, toegang naar de tuin en open keuken. De open keuken van Bruynzeel heeft een moderne uitstraling en is voorzien van de navolgende apparatuur: vaatwasser, combi-oven/magnetron, koelkast, afzuigkap en een 4-pits inductiekookplaat. 

Via de trap toegang tot de verdieping. Overloop met drie slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn ruim van opzet. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel. Middels een vaste trap is er toegang tot de zolderverdieping. De zolderverdieping is zeer ruim van opzet en is ideaal te gebruiken als hobbyruimte of vierde slaapkamer. Via de zolder is de technische ruimte bereikbaar alwaar de witgoedaansluiting zich bevindt evenals de WTW-installatie en de omvormer voor de zonnepanelen. 

De tuin wordt voorzien van een terras met tegelpad naar de buitenberging.

Beschikbaar per december 2021.

Huurprijs:
€ 965,-- per maand, exclusief het verbruik van water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Rucphen voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. 

Huurperiode:
Minimaal 1 jaar.

Kenmerken

Aantal kamers 5
Type Woonhuis
Plaats RUCPHEN

Voorzieningen

Bedrijfsruimte
Jacuzzi
Kluswoning
Lift
Lig-/zitbad
Open haard
Sauna
Stoomcabine
Zwembad

Verhuurinformatie

Status Beschikbaar
Huurprijs € 965,- p.m.
Beschikbaar per Verhuurd

Locatie

€ 965,- per maand
Type Woonhuis
Woonoppervlakte 114 m²
Aantal kamers 5 kamers
Beschikbaar Verhuurd
Een moment ogenblik a.u.b...