Raadhuisstraat 42

6061 EA POSTERHOLT
Bekijk 16 Foto's
Op 1 appartement na is alles verhuurd, bij interesse wees er snel bij en informeer naar de mogelijkheden!
Het appartement (no. -01, zie blauw gearceerd op de plattegrond) is instapklaar en te bezichtigen.

Het voormalige raadhuis van Posterholt is de voorbije maanden getransformeerd in een hedendaags, kleinschalig appartementencomplex en zal als ’t Posterts Raodhoes’ door het leven gaan. Het omvat slechts acht appartementen waarvan er twee als maisonnette (met twee verdiepingen) zijn uitgevoerd. Het gebouw is gasloos, en voorzien van geavanceerde infraroodverwarming. Er worden 60 zonnepanelen geïnstalleerd, het voordeel voor huurders is dat er geen vastrecht betaald hoeft te worden voor gas en elektra.
De ligging is uitermate centraal, midden in het centrum van Posterholt, en met winkelvoorzieningen als supermarkt, bakker, drogist, huisartsenpraktijk, apotheek, fysiotherapiepraktijk en bank als rechtstreekse buren. De appartementen zijn geschikt voor één- of tweepersoonshuishoudens, waarbij 6 appartementen levensloopbestendig zijn en uitermate geschikt voor senioren, dankzij de aanwezige liftinstallatie en de nagenoeg drempelloze uitvoering. De oplevering van ’t Posterts Raodhoes is gepland in het eerste kwartaal van 2020.

Indeling:

TWEEZIJDIGE ENTREE
Via het plein aan de voorzijde biedt een trappartij toegang tot een gemeenschappelijke entree waar zich het tableau met deurbellen, de video-intercominstallatie en de brievenbussen bevinden. Aan de achterzijde heeft het gebouw toegang tot de trappartij en/of de lift die naar elke verdieping afzonderlijk voert. Elk appartement is nagenoeg drempelloos toegankelijk en geschikt voor hen die gebruik maken van een rollator.

3 APPARTEMENTEN begane grond (-01, -02 en -03)
De appartementen -01, -02 en -03 beschikken over een woonkamer met moderne, open keuken die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.
De keukeninrichting bestaat uit een inductiekookplaat met afzuigkap, inbouwoven, inbouwkoelkast en geïntegreerde vaatwasmachine. In de naastgelegen berging bevinden zich de witgoedaansluitingen en is de techniek van de mechanische ventilatie ondergebracht.
De badkamer heeft een moderne inrichting en eigentijds tegelwerk en is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, een vrijhangend toilet, badmeubel met spiegel en bijpassende handdoekenkast. In het souterrain heeft elk appartement bovendien de beschikking over een eigen, separate berging.
Elk appartement is voorzien van hoogwaardige infrarood-verwarming die in de hoge plafonds is geïntegreerd. Vanuit het souterrain leidt de lift tot elk woonniveau; vanuit de centrale ontvangsthal is elke woonverdieping tevens per trap bereikbaar.


GEMEENSCHAPPELIJKE TUIN
’t Posterts Raodhoes krijgt aan de achterzijde een gemeenschappelijke tuin/buitenruimte. Deze zal worden voorzien van bankjes voor aangenaam verblijven op eigen terrein. Aan deze zijde bevinden zich tevens 16 parkeerplaatsen (optioneel te huur)

KOSTEN
- Huursubsidie mogelijk!
- Voorschot stookkosten bedraagt € 140,- per maand (op basis van eigen verbruik, af te lezen via eigen bemetering);
- Parkeren: openbaar en parkeerplaatsen te huur op eigen terrein voor € 20,- per maand.

ALGEMEEN
- Hedendaagse architectuur in een beeldbepalend gebouw in het centrum van Posterholt;
- Afhankelijk van het type variëren de woonoppervlakten van circa 40 m2 tot circa 60 m2;
- Geheel gasloos en voorzien van infrarood-plafondverwarming en 60 zonnepanelen voor elektriciteitsopwekking;
- Alle appartementen worden van vloerafwerking voorzien (laminaat of tegels);
- De kern van Posterholt heeft een hoog voorzieningenniveau; een huisartsenpraktijk, apotheek, fysiotherapeut, supermarkt, bakker, drogist en bank liggen op korte loopafstand;
- Oplevering is gepland in het eerste kwartaal van 2020, inschrijven voor jong en oud is vanaf heden mogelijk;
- Voorkeur gaat in eerste instantie uit naar verhuur aan 6 senioren(-stellen) en 2 jongeren).

Interesse?
U kunt contact opnemen met Daniëlle van Eck van ons kantoor voor meer informatie (0475 - 33 35 33).
Deze presentatie is zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld. Wijzigingen zijn voorbehouden. Derhalve kunnen aan de presentatie geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Aantal kamers 2
Type Appartement
Plaats POSTERHOLT

Voorzieningen

Bedrijfsruimte
Jacuzzi
Kluswoning
Lift
Lig-/zitbad
Open haard
Sauna
Stoomcabine
Zwembad

Verhuurinformatie

Status Beschikbaar
Huurprijs € 737,- p.m.
Beschikbaar per Verhuurd onder voorbehoud

Locatie

€ 737,- per maand
Type Appartement
Woonoppervlakte 60 m²
Aantal kamers 2 kamers
Beschikbaar Verhuurd onder voorbehoud
Vergelijkbare woningen Voor een leuk alternatief
Een moment ogenblik a.u.b...