Akerstraat-Noord 170G

6431 HR HOENSBROEK
Bekijk 18 Foto's
Woning met vier slaapkamers, onderhoudsvriendelijke tuin, overkapping, buitenberging en privéparkeerplaats op afgesloten terrein. Rustig gelegen op een centrale locatie nabij diverse voorzieningen, zoals een basisschool, middelbare school en een centraal busstation in Hoensbroek.

LET OP: verhuurperiode voorkeur minimaal 2 jaar. Roken is niet toegestaan.

Begane grond: Ontvangsthal, meterkast. Toiletruimte met closet en fonteintje. Woonkamer (6.10m x 4.45m) en keuken (2.85m x 2.45). De keukenopstand in L-vormige opstelling is voorzien van een keramische kookplaat, vaatwasser, oven, koelkast voorzien van een vriesvak en een afzuigkap. De begane grond is voorzien van een laminaatvloer. Vanuit de woonkamer is de achtertuin bereikbaar. De tuin is circa 40m² groot en is volledig omsloten. Er is een overkapping (ca. 4.79m x 2.94m) aanwezig en een buitenberging (ca. 2.75m x 2.35). Vanuit de achtertuin is de privé parkeerplaats bereikbaar. Deze is gelegen op een afgesloten terrein en is middels een elektrische poort bereikbaar.

Eerste verdieping: Overloop met toegang tot drie slaapkamers. Slaapkamer 1: 2.80/3.40m x 4.45m, slaapkamer 2: 3.60m x 2.30m, slaapkamer 3: 3.60m x 2.10m. De badkamer (ca. 1.81m x 2.27m) is voorzien van een bad-douche combinatie, een vast wastafelmeubel en een tweede toilet. De eerste verdieping is (m.u.v. de badkamer) voorzien van een laminaatvloer.

Tweede verdieping: Vanuit de overloop is de tweede verdieping middels een vaste trap bereikbaar alwaar slaapkamer 4 (ca. 4.54m x 3.39m) zich bevindt. Verder een afgesloten ruimte waar de C.V.-ketel (Nefit Topline, 2011, eigendom) en de aansluitingen voor de wasmachine zich bevinden. Tevens is er bergruimte aanwezig.

De huurperiode is minimaal 1 jaar, echter 2 jaar of langer geniet de voorkeur. De waarborgsom is 2x de maandhuur. Roken is niet toegestaan en huisdieren zijn uitsluitend in overleg toegestaan. Mocht de woning bij einde verhuur niet schoon opgeleverd worden dan zullen de schoonmaakkosten bij huurder in rekening worden gebracht. De huurprijs is exclusief bijdrage parkeerplaats (€10,- per maand) gas/water/licht en eventuele gemeentelijke verplichtingen.

Alle afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Wilt u meer weten over de woning die te huur is, neem dan contact met ons op!

Kenmerken

Aantal kamers 5
Energielabel B
Type Woonhuis
Bouwperiode 1991-2000
Plaats HOENSBROEK

Voorzieningen

Bedrijfsruimte
Jacuzzi
Kluswoning
Lift
Lig-/zitbad
Open haard
Sauna
Stoomcabine
Zwembad

Verhuurinformatie

Status Beschikbaar
Huurprijs € 950,- p.m.
Beschikbaar per Verhuurd

Locatie

€ 950,- per maand
Type Woonhuis
Woonoppervlakte 100 m²
Aantal kamers 5 kamers
Beschikbaar Verhuurd
Een moment ogenblik a.u.b...