Venkel 5

5722 AL ASTEN
Bekijk 12 Foto's
Een ruime tussenwoning gelegen in de nieuwbouwwijk Loverbosch in Asten. De woning voorziet in drie slaapkamers, een woonkamer, badkamer, een vrij in te delen zolderverdieping en dat allemaal gasloos! 

Locatie: 
De woning is gelegen op een rustige nieuwbouwlocatie 'Loverbosch' in de gemeente Asten. In de dichte nabijheid zijn alle voorzieningen voor dagelijkse behoeften aanwezig, dit terwijl je midden in een mooie natuur woont. Tevens bent u in circa 30 minuten in het centrum van Eindhoven, Roermond of zelfs binnen 20 minuten in Helmond. 

Kenmerken van de woning: 
- Ideale woning voor jonge gezinnen; 
- Energielabel A; 
- Woning is voorzien van een warmtepomp; 
- Vloerverwarming aanwezig;
- Tuin met berging; 
- Sfeervolle jaren '30 architectuur; 
- 3 slaapkamers (eventueel 4e op zolder); 
- Zeer energiezuinig wonen.

Indeling woning: 
Binnenkomst in de ontvangsthal met meterkast, berging en geheel betegelde toiletruimte met fonteintje. Toegang tot de woonkamer met een ruimte zithoek aan de tuinzijde en vanuit hier toegang tot de trapkast en achtertuin. Mooie, luxe keuken aan de straatzijde met de navolgende inbouwapparatuur: vaatwasser, recirculatie afzuigkap, combi-oven/magnetron, koelkast en een 4-pits inductiekookplaat.

Verdieping is te bereiken via de ontvangsthal. Overloop geeft toegang tot drie ruime slaapkamers en een badkamer. Badkamer is geheel betegeld en voorziet in de volgende sanitaire voorzieningen: toilet, wastafel en een inloopdouche. Vanuit de overloop toegang tot de ruime vrij indeelbare zolder. In een separate ruimte bevindt zich de warmtepomp, mechanische installatie en warmteterugwinningssysteem.

Beschikbaar:
per april 2021, of zoveel later als dat de woningen worden opgeleverd.

Huurprijs:
€ 1.025,-- per maand, exclusief het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Asten voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. 

Huurperiode:
Minimaal 1 jaar.

Kenmerken

Aantal kamers 5
Type Woonhuis
Plaats ASTEN

Voorzieningen

Bedrijfsruimte
Jacuzzi
Kluswoning
Lift
Lig-/zitbad
Open haard
Sauna
Stoomcabine
Zwembad

Verhuurinformatie

Status Beschikbaar
Huurprijs € 1.025,- p.m.
Beschikbaar per Per direct beschikbaar

Locatie

€ 1.025,- per maand
Type Woonhuis
Woonoppervlakte 117 m²
Aantal kamers 5 kamers
Beschikbaar Per direct beschikbaar
Vergelijkbare woningen Voor een leuk alternatief
Een moment ogenblik a.u.b...