Winterkleed 12

6846 DD ARNHEM
Bekijk 6 Foto's
Prachtige tussenwoning gelegen in 'Buurt aan de Weide' in Schuytgraaf.  

Negen redenen om te kiezen voor een huurwoning aan Erf aan de Weide: 
1. GUNSTIGE LIGGING IN DE WIJK: Alle voorzieningen om de hoek.
2. SFEERVOL GELEGEN: Omringd door groen.
4. MAKKELIJK BEREIKBAAR: Je zit zo op de A15 of de N325.
5. DUURZAME MATERIALEN: Met zorg geselecteerd.
6. RUIM OPGEZET: Met veel leefruimte, binnen en buiten.
7. ENERGIE ZUINIG
8. ONDERHOUDSARM: kunststof kozijnen in houtlook
9. VEEL INDELINGSVARIANTEN.

Over de woning algemeen:
Woonoppervlak 124 m2. Perceeloppervlakte 131 m2. Inhoud 435 m3. Diepte tuin vanaf 11,3 m. De tuin is gelegen op het Oosten.
De keuken is voorzien van een vaatwasser, oven, afzuigkap, geïntegreerde koelkast, luxe mengkraan en een 4-pits keramische kookplaat. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Drie slaapkamers op de verdieping en een ruime zolderverdieping.

Beschikbaar per 01 december 2021.

Huurprijs:
€ 1.085,-- per maand, exclusief het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Arnhem voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen.

Huurperiode:
Minimaal 1 jaar.

Locatie:
Grazende koeien en oude knotwilgen. Een sfeervolle brink en dorpse straatjes waar geen huis hetzelfde is: dat is Buurt aan de Weide. Een verrassend ander stukje Schuytgraaf. De ligging in de wijk is al geweldig, vlakbij tal van voorzieningen en uitvalswegen. Maar het zijn vooral de openbare ruimte, het vele groen, de dorpse straatjes en de gevarieerde architectuur die het buurtje bijzonder maken.

Voorzieningen in de omgeving:
Buitenplaats
Een leuke plek waar regelmatig iets te doen is. Kunstenaars zijn actief in Atelier 23. Er is een kinderboerderij en je kunt er een kinderfeestje houden. Ook is er een moestuin waar je groente en fruit kan kopen.

Omnibus en omgeving
Een multifunctioneel centrum. Overdag gaan kinderen hier naar school daarna kan je er bijvoorbeeld dansen. Er zijn drie basisscholen in gehuisvest. Ook is er een peuterspeelzaal en een buiten schoolse opvang. Er is een heel moderne sporthal voor allerlei sporten. Daarnaast is een gemeentelijk infocentrum en is er een medisch centrum. Heel multifunctioneel dus.

Internationale school
Deze school bestaat uit zowel een basisschool als een middelbare school. Op de school wordt in het Engels les gegeven aan de kinderen.

Station Arnhem Zuid
Het station Arnhem Zuid ligt op 15 minuten loopafstand. Met de trein ben je zo in Arnhem Centrum, Zutphen, Zwolle, Nijmegen of Rozendaal.

Kenmerken

Aantal kamers 5
Type Woonhuis
Plaats ARNHEM

Voorzieningen

Bedrijfsruimte
Jacuzzi
Kluswoning
Lift
Lig-/zitbad
Open haard
Sauna
Stoomcabine
Zwembad

Verhuurinformatie

Status Beschikbaar
Huurprijs € 1.085,- p.m.
Beschikbaar per Verhuurd onder voorbehoud

Locatie

€ 1.085,- per maand
Type Woonhuis
Woonoppervlakte 124 m²
Aantal kamers 5 kamers
Beschikbaar Verhuurd onder voorbehoud
Een moment ogenblik a.u.b...