Huurwoningen in heel Nederland

2 resultaten
Sorteer op:
Verfijn selectie
Filtering Herstel filters
Prijs
Aantal kamers
Energielabel
Huistype
Bouwperiode
Plaats
Per direct beschikbaar

Boeketweg 22

6003 RG WEERT Woonhuis

€ 975,-

per maand
4 94m² Per direct beschikbaar
Verhuurd

Maaslandlaan 138

6004 GH WEERT Appartement

€ 1.100,-

per maand
4 88m² Verhuurd
Wil je op de hoogte blijven? Ontvang een e-mail wanneer er nieuwe woningen voor deze pagina toegevoegd worden.

Huurwoningen zoeken en vinden met Huurklik

Het vinden van een geschikte huur woning is zeer eenvoudig, mits je gebruik maakt van het uitgebreide huuroverzicht van Huurklik. Veel andere websites tonen huurwoningen die al een tijd geleden verhuurd zijn, waardoor mensen vaak naast het net vissen. Het aanbod op Huurklik daarentegen is wel up-to-date, waardoor de woningen die je te zien krijgt wel nog beschikbaar zijn.

Daarnaast worden de communicatielijnen kort gehouden en kunnen potentiële huurders eenvoudig in contact komen met de verhuurder van een woning waarin ze geïnteresseerd zijn. Zo hoeven huurders nooit te lang te wachten op antwoorden op hun vragen en kunnen verhuurders direct zien wie en hoeveel mensen interesse hebben in hun woning.

Een woning te huur zoeken op Huurklik

Huurklik heeft een overzichtelijk huuroverzicht met een aantal handige filtereigenschappen. Deze filtereigenschappen zijn speciaal geselecteerd om het zoeken naar een geschikte woning zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het kan namelijk nog wel eens lastig zijn om uw droomwoning te vinden als er veel woningen te huur staan. Door gebruik te maken van de selectiecriteria blijven alleen nog de huur woningen over die voldoen aan je eisen. Maak hier direct een account aan om te reageren op woningen.

Als je voor Huurklik kiest, dan kies je voor betrouwbaarheid

Huurklik richt zich niet alleen op een aanbod van huurwoningen, maar op het volledig verzorgen van het verhuurproces. Het automatiseren, digitaliseren en eigenlijk gewoon volledig verzorgen van het gehele verhuurproces zijn de belangrijkste kernwaarden van Huurklik. Als huurder bij Huurklik kun je er voor kiezen om een huurderscheck te laten doen. Een verhuurder weet hierdoor zeker dat er enkel met betrouwbare en geïnteresseerde potentiële huurders wordt gewerkt. Dit is echter natuurlijk geen verplichting en kan worden afgesproken met de verhuurder.

Ook wordt er gebruik gemaakt van een Privacy Impact Assessment (PIA), om de privacy van personen te kunnen waarborgen. Huurklik vindt het belangrijk dat mensen niet alleen zo snel mogelijk een woning kunnen huren of verhuren, maar ook dat dit op een veilige en betrouwbare wijze gebeurd. Mocht je vragen hebben over de privacy, een woning te huur of iets anders, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

De voordelen van huurwoningen

Wanneer je liever niet voor langere tijd vast wilt zitten aan een financiële verplichting, zoals een hypotheek, zal de keuze al snel vallen op een huurwoning. Wil je bijvoorbeeld ergens voor kortere periode wonen, zoals een paar jaar, dan zal het aanschaffen van een woning veel rompslomp met zich meenemen voor de tijd die je er zult wonen. Hierom is het handiger om geen woning te kopen, maar deze juist te huren. Vaak is de opzegtermijn slechts één maand na bijvoorbeeld een jaar huren, dus dan kun je op zeer korte termijn verhuizen, mocht dit je wens zijn.

Daarnaast heb je bij een huurwoning geen onderhoudskosten. Wanneer er bijvoorbeeld herstelwerkzaamheden nodig zijn voor de badkamer, cv-ketel of andere zaken, kan dit opgelost worden door de verhuurder te contacteren. Deze zal dan een afspraak maken met het bedrijf dat het defect komt oplossen. Hiervoor zijn er voor jou geen kosten verbonden. Let er natuurlijk wel op dat je dit in overeenstemming met de verhuurder doet, zodat hier geen onduidelijkheden over ontstaan.

Huis huren met Huurklik

Omdat Huurklik woningen aanbiedt door héél Nederland, is het niet moeilijk om een passende woning te vinden om te huren. Of je nu op zoek bent naar huurwoningen in Weert of Roermond, Huurklik staat voor je klaar met actuele huurwoningen. Veel websites halen hun aanbod van andere grote aanbieders, waardoor het aanbod niet actueel is en je vaak langs het net vist. Als je een huis wilt huren waar dan ook in Nederland én alles eenvoudig en snel geregeld wilt hebben, dan heb je Huurklik nodig.

 

Sluiten
Altijd op de hoogte van de laatste woningen? Sla deze zoekopdracht op en ontvang 1 keer per dag een update!

Wat is de beste site voor huurwoningen?

Er zijn veel verschillende websites voor het zoeken en vinden van huurwoningen, waarvan een aantal sites zeker goed en up-to-date zijn. Echter, waar Huurklik zich onderscheid van deze partijen, is door het aanbieden van veiligheid en gemak voor zowel de huurder als de verhuurder. Dit door middel van direct contact met de verhuurder, een huurderscheck en het online samenstellen van het huurcontract.

Waarom zijn huurwoningen zo duur?

Huurwoningen worden beoordeeld middels een puntensysteem. Aan de hand hiervan kan bepaald worden wat het maandelijkse bedrag gaat zijn wat een huurder moet betalen. Echter, wanneer uit dit puntensysteem blijkt dat de waarde van de huurwoning boven de liberalisatiegrens ligt, dan mag de verhuurder de hoogte van het maandelijkse bedrag zelf bepalen.

Wat zijn geliberaliseerde huurwoningen?

Een geliberaliseerde huurwoning is een woning waarvan de huurprijs hoger is dan de liberalisatiegrens. In 2020 is dit een huurprijs van meer dan € 737,14 voor de huurwoning. Een geliberaliseerde huurwoning is niet gebonden aan een maximale huurprijs, dus de verhuurder kan vragen wat hij of zij een schappelijke maandelijkse prijs vindt. Daarnaast is het niet mogelijk om huursubsidie te ontvangen met een geliberaliseerde huurwoning.

Wat zijn vrije-sector huurwoningen?

Vrije-sector huurwoningen zijn eigenlijk hetzelfde als geliberaliseerde huurwoningen: woningen waarvan de huurprijs hoger is dan de liberalisatiegrens. In 2020 is de liberalisatiegrens € 737,14. Is de huurprijs dus hoger dan dit bedrag, dan betreft het een vrije-sector woning en is er geen subsidie mogelijk. Twijfel je of de huurprijs wel boven de liberalisatiegrens zou moeten zitten? Dan kun je een nieuwe puntentelling aanvragen. Blijkt dat de waarde van de woning uiteindelijk lager is en de huurprijs onder de liberalisatiegrens had moeten zitten, dan kun je in veel gevallen het te veel betaalde bedrag terugkrijgen.

Waar zijn huurwoningen het goedkoopst?

Ben je op zoek naar de goedkoopste huurwoningen, dan zit je in het noorden van land goed. Niet alleen de koopwoningen zijn het goedkoopst in de provincies Groningen en Friesland, ook de huurprijzen liggen hier lager. Dit is natuurlijk afhankelijk van waar je precies een huurwoning zoekt. In de stad Groningen ligt de gemiddelde huurprijs natuurlijk een heel stuk hoger dan in de rest van de provincie.

Een moment ogenblik a.u.b...