Huurcontract opstellen, gepersonaliseerd en direct gereed

Maak gebruik van deze unieke optie, alleen bij Huurklik!

Huurcontract opstellen: op maat

Het op laten stellen van een huurcontract is vaak erg prijzig. De keuze voor een standaardcontract lijkt dan misschien beter, maar dit sluit vaak niet helemaal aan op jouw situatie. Dit resulteert zich in ofwel een gratis contact dat niet helemaal passend is, of een contract dat wel passend is, maar erg duur is. Gelukkig biedt Huurklik de oplossing. Huurklik biedt namelijk de optie voor haar klanten om een huurcontract op maat te laten opstellen, geheel online. Hier leggen we je eenvoudig uit hoe je gebruik kunt maken van deze service. Dit is een unieke service en bij geen andere online aanbieder van huurwoningen nog mogelijk. Huurklik is dan ook met trots de allereerste waarbij beide mogelijk is!

Direct je huurcontract opstellen

Hoe creëer je het gepersonaliseerde huurcontract van Huurklik?

Op Huurklik kunnen verhuurders eenvoudig hun woning te huur aanbieden middels het inloggen van Mijn Huurklik. Het live zetten van de eerste twee woningen kan al voor €20 per maand! Daarbij krijg je dus de mogelijkheid om voor je woningen huurcontracten op maat te maken. Per woning die je toevoegt kun je zo veel contracten maken als je zelf maar wilt. De gegevens van de woning worden zelfs automatisch aan het huurcontract toegevoegd voor je. Je kunt alle specificaties, extra's en andere dingen toevoegen die je wilt. Vervolgens wordt er direct een op maat gemaakt contract gegenereerd die je meteen kunt uitprinten en laten ondertekenen. Zo makkelijk is het opstellen van een huurcontract via Huurklik!

Woning al verhuurd en alleen nog een contract nodig?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je de woning al verhuurd hebt en alleen nog op zoek bent naar een professioneel contract dat op maat is gemaakt voor jouw woning. Ook dan zit je bij Huurklik goed! Zorg dat je een geldig abonnement hebt en je kunt gemakkelijk een huurcontract opstellen met alle specificaties en opmerkingen die je wilt toevoegen. Het is kinderlijk eenvoudig en duurt ook slechts enkele minuten. In Mijn Huurklik maak je een account aan en kies je een geldig abonnement. Zodra deze actief is, kun je direct een huurcontract aanmaken en verder personaliseren. Dit is dus mogelijk voor slechts €20! Nergens anders kun je voor zo'n laag bedrag een op maat gemaakt huurcontract opstellen, dat kan alleen bij Huurklik.

Maak hier je gepersonaliseerde huurcontract
Huurcontract opstellen: bij Huurklik
Huurcontract geheel op maat
Professioneel contract
Direct digitaal te downloaden en printen
Véél goedkoper dan andere aanbieders
Huurcontract opstellen: bij een andere partij
Niet gemakkelijk aan te passen
Slechts één versie
Niet direct beschikbaar
Behoorlijk prijzig
Een moment ogenblik a.u.b...