Huurcontract opstellen, gepersonaliseerd en direct gereed

Maak gebruik van deze unieke optie, alleen bij Huurklik!

Huurcontract opstellen: op maat

Het op laten stellen van een huurcontract is vaak erg prijzig. De keuze voor een standaardcontract lijkt dan misschien beter, maar dit sluit vaak niet helemaal aan op jouw situatie. Dit resulteert zich in ofwel een gratis contact dat niet helemaal passend is, of een contract dat wel passend is, maar erg duur is. Gelukkig biedt Huurklik de oplossing. Huurklik biedt namelijk de optie voor haar klanten om een huurcontract op maat te laten opstellen, geheel online. Hier leggen we je eenvoudig uit hoe je gebruik kunt maken van deze service. Dit is een unieke service en bij geen andere online aanbieder van huurwoningen nog mogelijk. Huurklik is dan ook met trots de allereerste waarbij beide mogelijk is!

Direct je huurcontract opstellen

Woning al verhuurd en alleen nog een contract nodig?

Het kan natuurlijk zo zijn dat je de woning al verhuurd hebt en alleen nog op zoek bent naar een professioneel contract dat op maat is gemaakt voor jouw woning. Dan zit je bij Huurklik goed! Zorg dat je een Mijn Huurklik account aanmaakt en je kunt gemakkelijk een huurcontract opstellen met alle specificaties en opmerkingen die je wilt toevoegen. Het is kinderlijk eenvoudig en zal weinig tijd in beslag nemen. In Mijn Huurklik maak je een account aan en kies je vervolgens om een huurcontract op te stellen. Je kunt nu een huurcontract aanmaken en deze verder personaliseren. Nadat je alles hebt ingevuld en gecontroleerd kun je afrekenen om vervolgens het contract direct te downloaden. Dit is dus mogelijk voor slechts €50! Nergens anders kun je voor zo'n laag bedrag een op maat gemaakt huurcontract opstellen, dat kan alleen bij Huurklik.

Woning online zetten en huurcontract laten opstellen

Op Huurklik kunnen verhuurders eenvoudig hun woning te huur aanbieden middels het inloggen van Mijn Huurklik. Daarbij krijg je dus de mogelijkheid om voor je woningen huurcontracten op maat te maken. Per woning die je toevoegt kun je zo veel contracten maken als je zelf maar wilt. De gegevens van de woning worden zelfs automatisch aan het huurcontract toegevoegd voor je. Je kunt alle specificaties, extra's en andere dingen toevoegen die je wilt. Vervolgens wordt er direct een op maat gemaakt contract opgesteld die je meteen kunt uitprinten en laten ondertekenen. Zo makkelijk is het opstellen van een huurcontract via Huurklik!

Maak hier je gepersonaliseerde huurcontract

Hoe een huurcontract opstellen?

Het opstellen van een huurcontract via Huurklik is heel eenvoudig. Maak een Mijn Huurklik account aan. Doorloop vervolgens de eenvoudige stappen om je huurcontract te generen. Vervolgens kun je direct afrekenen en je contract downloaden. Klik hier om je huurcontract aan te maken.

Wil je een woning toevoegen en hier een huurcontract voor genereren? Voeg simpelweg je woning toe middels het handige programma van Huurklik. Na het voltooien van een woning kun je deze live zetten om te verhuren, maar dit hoeft niet als de woning bijvoorbeeld al verhuurd is. Je kunt de woning gewoon op niet live laten staan en hier een huurcontract voor laten aanmaken. Alle informatie die je hebt ingevuld voor de woning wordt automatisch doorgeschoten naar het huurcontract. Vul deze aan met aanvullende informatie en personaliseer deze zo veel als je wilt. Vervolgens wordt er direct een rechtsgeldig huurcontract opgesteld dat direct uitgeprint kan worden.

Wat kost een huurcontract opstellen?

Het laten opstellen van een huurcontract kost €50 bij Huurklik! Maak een Mijn Huurklik account aan en genereer eenvoudig en snel een huurcontract. Klik hier om een account aan te maken en je contract te genereren.

Wie kan een huurcontract opstellen?

Iedereen die een abonnement afsluit bij Huurklik kan heel eenvoudig een huurcontract opstellen. Hiervoor hoef je dus geen kennis te hebben van het maken van contracten. Het huurcontract dat wordt opgesteld middels het programma van Huurklik is rechtsgeldig.

Is een huurcontract opstellen gratis?

Nee, een huurcontract opstellen is helaas niet gratis. Bij veel aanbieders is dit helaas erg duur en Huurklik vindt dat dit goedkoper moet en kan. Daarom is het bij Huurklik dan ook mogelijk om een huurcontract op te laten stellen voor €50! De huurcontracten kunnen volledig naar wens worden gemaakt. Maak een account aan en stel direct je contract op!

Huurcontract onbepaalde tijd opstellen?

Het is zeker mogelijk om een huurcontract voor een onbepaalde tijd op te stellen. Deze optie is eenvoudig te selecteren tijdens het genereren van een huurcontract op de website. Hiervoor dien je een account aan te maken en vervolgens de stappen te doorlopen die je krijgt bij het aanmaken van een huurcontract.

Huurcontract bepaalde tijd opstellen?

Heb je een woning die je graag voor een bepaalde tijd wilt verhuren, dan kun je ervoor kiezen om een huurcontract met bepaalde tijd op te stellen. Deze mogelijkheid is eenvoudig te selecteren tijdens het aanmaken van je huurcontract. Daarna kun je het contract verder aanpassen naar wens. Heel simpel dus!

Huurcontract opstellen: bij Huurklik
Huurcontract geheel op maat
Professioneel contract
Direct digitaal te downloaden en printen
Véél goedkoper dan andere aanbieders
Huurcontract opstellen: bij een andere partij
Opstellen duurt veel langer
Niet eenvoudig online te genereren
Niet direct beschikbaar
Veel duurder
Een moment ogenblik a.u.b...