Appartement verhuren

Je wilt je appartement verhuren, hoe doe je dat?

Verhuur je appartement gemakkelijk met Huurklik

Een appartement verhuren is niet de meest eenvoudige taak, aangezien er allerlei vragen aan bod gaan komen. Via welke makelaar gaat het gebeuren, waar moet tijdens het verhuren op worden gelet, hoe zijn de financiën geregeld en nog veel meer. Dit schrikt nogal af en zorgt er vaak voor dat mensen een makelaar in handen nemen. Dit is uiteraard een optie, maar het kan allemaal een stuk gemakkelijker. Huurklik is een platform waar huurder en verhuurder samen komen en gemakkelijk alles online kunnen regelen. Als je een appartement te huur wilt aanbieden kan dit eenvoudig via het aanmaken van een vermelding op Huurklik. 

Direct je appartement verhuren

Het verhuren van een appartement op Huurklik

Om een appartement te verhuren dient er allereerst een account te worden aangemaakt. Met een account kun je er vervolgens voor kiezen om een woning te huur aan te bieden. Hier is het van belang dat alles zo volledig en correct mogelijk wordt ingevuld. Er kunnen foto's worden toegevoegd en alle criteria die je maar kan bedenken kan worden aangegeven middels vooraf bepaalde selectiecriteria, maar ook via eigen inbreng. Zijn er speciale eisen waarmee de huurder akkoord dient te gaan? Ook dit kan worden aangegeven en indien gewenst zelfs terugkomen in het huurcontract. Zo kom je als verhuurder nooit tegen onaangename verrassingen te staan tijdens of na een huurperiode dat de woning verhuurd is. Is het een studentenkamer? Ook dan zijn er weer andere zaken belangrijk. Zorg er dus voor dat je goed op de hoogte bent van alles voordat je gaar verhuren.

Start nu met verhuren

Waar moet je op letten?

Alle huurders bij Huurklik worden aangeraden in het bezit te zijn van een huurderscheck. Uit deze check blijkt of het een betrouwbare huurder is geweest in het verleden, mits deze al eens een woning heeft gehuurd natuurlijk. Dit is echter geen verplichting. Heeft een huurder dit certificaat niet of bevalt de uitkomst niet, dan kun je er voor kiezen om deze de woning te weigeren. Daarnaast dient het appartement uiteraard wel nog beheert te worden, aangezien een verhuurder bijvoorbeeld niet met een kapotte cv ketel kan blijven zitten. Via Huurklik kun je al deze zaken online regelen en uit handen geven, zodat je zelf  nergens meer op hoeft te letten. Het verhuren van een appartement of huis was nog nooit zo gemakkelijk als met Huurklik.

Verhuur je appartement
Een moment ogenblik a.u.b...